Handel i webshoppen - www.scooterland.dk

I webshoppen har vi det samme store udbud af scootere, reservedele, udstyr og tilbehør, som i den fysiske butik. Du kan bruge webshoppen som inspiration til at finde din nye scooter. Du har også mulighed for, at købe cykler og cykeldele fra Aalborg Cykellager.

Når du handler i webshoppen, har du de samme rettigheder, som når du handler i butikken. Du kan betale med betalingskort, via Danske-Netbetaling og med MobilePay Online. Læs mere om dine rettigheder i vores handelsbetingelser.

Køb af scooter og cykel afviger fra andre køb i webshoppen. Vi anbefaler, at du kontakter butikken i forbindelse med køb af disse. Der gælder særlige regler for forsendelse. Vi sender normalt varer i webshoppen med PostNord. Scootere og cykler forsendes med Danske Fragtmænd. Vi gør opmærksom på, at vi kun laver serviceeftersyn, garantireparationer og andre reparationer på vores værksted i Aalborg. Eventuelle omkostninger til forsendelse er for egen regning.

Den låneservice, vi tilbyder, er også tilgængelig i webshoppen. Når du selv står for ansøgningen, skal du underskrive ansøgningen med NemId. Vi gør opmærksom på, at rådgivning vedrørende låneansøgning kun er tilgængelig ved personligt fremmøde i butikken i Aalborg.

Mangler du en scooter, udstyr, tilbehør eller reservedele, som vi ikke har på hjemmesiden, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på scooter@scooterland.dk. Du er også velkommen til at ringe i butikkens åbningstid.

 

Scooterland ApS
Tlf.: 98189964
(tryk "1" for butik)

Mail: scooter@scooterland.dk

 

Kontakt
Scooterland Aalborg
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
scooter@scooterland.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT