Scooterforhandler - Scooterland i Aalborg

Kvalitet og service

Du finder scooterforhandleren på K. Christensensvej 5 i Aalborg.

I butikken har vi scootere, 30 km/t, 45 km/t og maxiscooter. Kom ind og se vores store udvalg af scootere, og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi lægger vægt på kvalitetsscootere og god service. Det fagligt kompetente personale står klar til at hjælpe med både stort og småt.  

Du får en grundig præsentation af de forskellige scootermærker og typer. Det sikrer, at du får netop den scooter, der dækker dine ønsker og behov. I butikken finder du et stort udvalg af udstyr og tilbehør til den perfekte scooteroplevelse. Vi har også et omfattende udvalg af reservedele til mange forskellige scootermærker.

Scooteren er køreklar, når den forlader på butikken. I butikken sørger vi for indregistrering og lovpligtig forsikring. Personalet på værkstedet klargør scooteren og monterer det ønskede udstyr. Sammen med din nye scooter får du en grundig vejledning, der sikrer den en lang levetid. Vejledningen omfatter både et tilbud om en plan for serviceeftersyn på vores værksted, og hvordan du selv kan være med til, at forlænge levetiden for din scooter.

Har du ønsker til en scooter, udstyr, tilbehør og reservedele, som du ikke kan se i butikken, eller har du spørgsmål vedrørende scootere, så står personalet klar til at hjælpe.

 

Kontakt
Scooterland Aalborg
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
scooter@scooterland.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT