Handelsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Scooterland Aalborg ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig, som køber, og Scooterland Aalborg ApS.

Dokumentation og vejledning
Når der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, vil disse følge med i leverancen. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Scooterland Aalborg ApS, er denne af vejledende art - kontakt kan da ske i butikken, telefonisk eller pr. mail.

Risikoen for varerne og erstatningsansvar
Risikoen for varer købt i webshoppen hos Scooterland Aalborg ApS overgår til køber, når forsendelsen er stregkode-registreret hos PostNord - derefter er det en sag mellem kunden og PostNord. Er du tilmeldt ModtagerFlex, er det PostNord, der har ansvaret så længe forsendelsen er i deres varetægt, når pakken er placeret på det angivne sted eller udleveret dig eller en på adressen ophører PostNords erstatningsansvar, hvorefter du selv er ansvarlig for eventuelle skader eller hvis pakken forsvinder. Læs mere og tilmeld dig ModtagerFlex her

Reklamation og mangelansvar
Køber skal gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler straks efter leveringen, dvs. senest næste hverdag efter, køberen har modtaget varen. Det en købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter køber har modtaget leverancen. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af den holdbarheds periode, som Scooterland Aalborg ApS har stillet køber i udsigt. 
Skulle der være tale om mangler, fejl o.l. følges købelovens regler. Herunder skal det særligt præciseres, at hvis varen er mangelfuld, kan køber stille krav om afhjælpning, om-levering, ophævelse af købet (hvis manglen er væsentlig) eller et passende afslag i prisen. Scooterland Aalborg ApS kan dog, hvis køberen vælger kræve ophævelse af købet eller afslag i prisen, nægte dette og i stedet tilbyde afhjælpning eller ombytning.

I forbindelse med reklamation formodes fejl indtil 6 måneder efter leveringen, at have været til stede på leveringstidspunktet, med mindre Scooterland Aalborg ApS kan sandsynliggøre andet, eller hvis der i øvrigt ikke foreligger omstændigheder, der tyder på, at kunden selv har påført varen eller på anden måde selv været skyld i fejlen, eller der er tale om en vare med en forventet levetid på under 6 måneder - dette kan være sliddele, batterier, udstødningsrør mm.

OBS!!! Reklamationsretten dækker IKKE låseringe, stempelringe, nålelejer og manglende/forkert tilkøring, inddysning og/eller manglende/forkert motor/smørreolie!!

Ønsker du at reklamere over en bestilt vare skal du udfylde en RMA og sende den sammen med en kopi af fakturaen til os. Se mere under "Reklamation" - ALLE reklamationsdele skal sendes retur og der sendes IKKE evt. nye dele førend de reklamerede dele er modtaget og reklamationen er vurderet.

Pris og betaling
Hos Scooterland Aalborg ApS kan du bestille dine varer online og betale på følgende måder:

Betalingskort:
- Dankort
- Visa/Dankort
- E-dankort
- Mastercard
- Mastercard Direct
- Visa
- Visa Electron
- JCB

Der er kortgebyr på udenlandske kort og virksomhedskort.

Alle betalinger ved online bestilling skal igennem 3D Secure - også MobilePay Online.

MobilePay Online
MobilePay i butikken

Betaling med ViaBill
Køb reservedele, udstyr og tilbehør uden renter og gebyrer for helt optil 2.000kr.! Eller lav et lån på op til 20.000kr. til almindelige markedsrenter.

Det er rente- og gebyrfrit og du kan dele din betaling op i helt op til 24 måneder!

Ved betaling med ViaBill vælger du "online betaling" og derefter vælges "ViaBill" som betalingsform. Så sendes du videre til ViaBill, hvor du skal følge ViaBills instruktioner.

Har du spørgsmål til din allerede oprettede afdragsordning bedes du kontakte ViaBill på tlf. 88 826 826, mail support@viabill.com eller via chatten på deres hjemmeside.

3D Secure
For at imødegå og tilbyde en højere sikkerhed ved online kortbetalinger, har vi indført 3D Secure som en sikkerhedsforanstaltning i vores webshop. 3D Secure gælder på alle betalingskort og hedder for Visa "Verified by Visa", for MasterCard hedder løsning "Mastercard Identity Check" og for Dankort hedder løsningen "Dankort Secured by Nets". Det er en ny fælles sikkerhedsstandard for alle kort der bruges på nettet og fra 2021 er der tilføjet endnu et sikkerhedstrin - en engangskode samt et kodeord - læs mere om dette på Nets hjemmeside, hvor du også tilføje både mobiltelefonnummer og kodeord til dit kort.

Sådan gør du
Når du skal betale for dine varer online, vil du blive bedt om at indtaste:

  • Kortnummer
  • Udløbsdato
  • Kontrolcifre
Det efterfølgende gælder BÅDE ved betaling med betalingskort OG MobilePay

Du vil herefter blive bedt om, at vælge NemId eller "SMS kode" - vælger du SMS kode skal du indtaste den engangskode, der kommer på SMS samt det kodeord du selv har lavet, det som er tilknyttet betalingskortet. Dette gælder også for betalinger med MobilePay.

Det er derfor vigtigt at du har et mobiltelefonnummer tilknyttet dit kort samt oprettet et kodeord. Oplever du problemer med betaling her mens det nye sikkerhedstrin rulles ud, er det for de fleste fordi kodeordet ikke er oprettet til betalingskortet. Er det tilfældet bedes du kontakte Nets eller oprette kodeordet via deres hjemmeside - dette kan og må vi desværre ikke hjælpe med.

Kreditering til kunden
Vi gør opmærksom på at der ved kreditering til debetkort kan gå op til 30 dage førend beløbet atter er disponibelt på modtages konto, hvilket ikke er noget Scooterland bestemmer men derimod er kortudbyder, bank og/eller Teller/Nets.

Fragtpriser
Vi har to pakkeleverandører, PostNord og GLS. Der bliver pålagt et fragtgebyr på min. 40,- pr. forsendelse (gebyret afhænger af hvilken type forsendelse og leverandør du vælger, hvor tung/stor forsendelsen er og hvor den skal leveres). OBS! Vælges GLS PakkeShop må pakken maksimalt have en totalvægt på 20kg, ellers kan den ikke håndteres af pakkeshoppen - hvis pakken vejer over 20kg vil du opleve en meget høj fragtpris, da vi skal opdele forsendelsen i 2 eller flere pakker!

Betingelserne herover gælder dog ikke forsendelse af scootere/kabinescootere, her pålægges der fragtgebyr efter Danske Fragtmænds gældende priser - kontakt butikken vedr. dette.

Forsendelse med PostNord

  • Uden omdeling fra kr. XX,-
  • Med omdeling fra kr. XX,-
  • Til erhvervs adresse fra kr. XX,-

Forsendelse med GLS

  • GLS PakkeShop fra kr. 51,- (kan KUN benyttes til pakker optil 20kg)
  • Omdeling til private fra kr. 79,-
  • GLS Erhverv fra kr. 57,-
Omkostningerne på forsendelserne afhænger af vægten på den samlede forsendelse og det er først muligt at se den endelige fragtpris efter indtastning af leveringsoplysningerne.

Hvis en pakke ikke afhentes rettidigt, 7 dage fra ankomst til pakkeshop eller postbutik, returneres den for Scooterlands regning. Det vil sige at hvis man ønsker pakken fremsendt igen koster det endnu et fragtgebyr, ønsker man ikke pakken fremsendt igen koster det ligeledes et fragtgebyr (for returnering), som fratrækkes det returnerede beløb for reservedele (fragten frem returneres ikke).

HUSK!!! Hvis der vælges erhvervslevering til en adresse, hvor der IKKE er tilknyttet et CVR-nummer laves forsendelsen om til levering til nærmeste pakkeshop/posthus, uden mulighed for returnering af fragtdifferencen! Hvis man som privat ønsker pakken omdelt SKAL man vælge med omdeling og IKKE erhvervslevering, heller ikke selvom man sparer et par kroner. Det forudsættes at disse handelsbetingelser er læst inden bestilling og man skal være opmærksom på at pakken derfor kan blive leveret på en anden måde end med omdeling!

Levering og transport
Levering af varer fra Scooterland Aalborg ApS anses for sket, når køber har modtaget varen. Bestilte ordre bliver sendt med enten PostNord eller GLS. Bemærk! Der afsendes ikke pakker om lørdagen fra Scooterland Aalborg ApS. Er du tilmeldt ModtagerFlex (PostNord), vil post- eller pakkebuddet forsøge at aflevere pakken personligt til én på adressen - er der ingen hjemme vil pakken blive placeret på det sted, du har angivet, ved tilmelding, hvorefter du modtager en besked i postkassen om, at pakken er placeret på det aftalte sted. Kan buddet ikke komme til at aflevere pakken på den angivne sted, vil den blive lagt til afhentning på posthuset, i postbutikken eller GLS PakkeShop, og du vil også få en besked i postkassen eller på mail/SMS herom.

Ved returnering af reservedele er det vigtigt at der er forsvarligt indpakket, så der ikke sker skade under transporten, f.eks. skal plastikdele sendes i papkasse og cylindre, karburatorer o.lign. ligeledes i kasse indpakket i f.eks. bobleplast - det er et forhold vi er nød til at gøre opmærksom på for at sikre reservedelene bedst muligt! Er en returneret reservedel ikke indpakket og sendt forsvarligt, kan det medføre at købers rettigheder bortfalder.

Leveringstid
Leveringstid til Danmark normalt 1-2 arbejdsdage - leveringen sker i samarbejde med PostNord eller GLS. Der tages forbehold for udsolgte varer samt varer i restordre. For at være sikker på at en bestillingen afsendes samme dag, skal ordretidspunktet fra mandag til torsdag SENEST være kl. 14.30 (PostNord) og 14.00 (GLS), fredag er seneste ordretidspunkt hhv. 13.30 og 13.00 - modtages ordren senere en de givne tidspunkter afsendes pakken først næst komne hverdag.

Fortrydelsesret
Scooterland Aalborg ApS yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag køber modtager varen, dog tages skaffe-varer/specielt fremskaffede varer ikke retur! Fortrydes købet, skal vi underrettes herom senest 14 dage efter faktureringsdatoen. Køber skal returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget og må IKKE være taget i brug eller være forsøgt monteret. Varen pakkes forsvarligt ind og du skal selv betale returforsendelsen af varen. For varer, der specifikt sælges med mere fordelagtige vilkår omkring fortrydelse, gælder de gunstigere vilkår frem for den almindelige fortrydelsesret. Ved returnering af købte varer skal de returneres i original emballage.

Elektriske dele tages ikke retur, med mindre reservedelen er ubrugt og stadig i ubrudt og plomberet emballage. Specielt fremskaffede reservedele og indregistrerede køretøjer tages ej heller retur.

Fejlbestilling
Kommer du til at lave en fejlbestilling, skal du så hurtigt som muligt give besked til Scooterland Aalborg ApS herom. Med mindre det er en reservedel der er specielt hjemtaget til dig, da kan du ikke returnere den.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne leverer din bestilling til dig.

Personoplysningerne registreres hos Scooterland.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registreret hos Scooterland.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: scooter@scooterland.dk.

Når du handler hos os sender vi dit navn, e-mail og ordrenummer til vores forsendelses virksomheder PostNord, GLS, som opbevarer og behandler dine data så længe dit køb varer. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige hos Scooterland.dk er vores butiksansvarlige.

I forbindelse med dit køb, logger vi ligeledes din IP adresse. Denne vil ALDRIG bliver overgivet til andre end politiet, og kun i forbindelse med en evt. sag. Du kan altid kontakte den dataansvarlige på vores mail: scooter@scooterland.dk.

Forbehold
Visse dele, der sælges hos Scooterland Aalborg ApS, er kun beregnet til kørsel på lukket bane. Ansvaret for korrekt anvendelse i henhold til gældende lovgivning påhviler køber. Disse dele må ikke benyttes på offentlig vej.

Defekter
Scooterland Aalborg ApS dækker ikke følgeskader, mekaniker udgifter eller skader ved monteringsfejl, ved f.eks en låsering falder ud. F.eks hvis defekter på en købt varer har ødelagt andre dele, er det kun muligt at få erstattet den købte vare. Dette betyder f.eks. at et ødelagt nåleleje erstattes, men andre dele der har taget skade f.eks. cylinder, motorblok, krumtap o.lign. ikke erstattes. Scooterland Aalborg ApS dækker heller ikke udgiften til transport til f.eks. værksted.

Vær opmærksom på at tuningsdele ikke er omfattet af de almindelige reklamations betingelser, fordi dette er højtydende dele, der bliver udsat for en ekstrem høj belastning, hvorfor der ikke kan ydes garanti herpå, udover fabrikationsfejl - derfor er det yderst vigtigt at køber tjekker reservedelene før montering.

Betalingsbetingelser
Betaling er netto kontant før levering/afsendelse. Scooterland Aalborg ApS har ejendomsret på alle varer indtil fuld betaling i henhold til faktura er gennemført.
 
Kontakt
Scooterland Aalborg
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV
Tel. 98 18 99 64
scooter@scooterland.dk
CVR: 27 46 11 31
 


WEBDESIGN AF DIRECTIT